Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс дариха още 1 милион долара за хората в нужда

Любимото холивудско дуо не спира да подкрепя света заради пандемията и всичко, което тя донесе със себе си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 февруари 2021

Пандемията продължава да е на преден план в световния дневен ред. Това е и причината Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли да не спират с подкрепата за света в това особено за всички време. 

След като през март миналата година най-забавната двойка под светлината на прожекторите дари 1 милион долара за Feeding America и Food Banks Canada, сега актьорското дуо дарява по още 500 000 долара, които ще подкрепят борбата с недостига на хранителни провизии.

"Когато COVID-19 започна в началото на 2020 г., @VanCityReynolds и @BlakeLively щедро дариха 500 000 долара на хранителните ни банки. Този акт, който вдъхнови толкова много хора да направят същото, показва колко е важно да се подкрепяме в тези критични времена", гласи ново съвместно изявление, реализирано в социалните мрежи.

"Нашите сърдечни благодарности към Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли, които ОТНОВО дариха по 500 000 долара в подкрепа на нашите фондове за реакция срещу COVID-19", споделя изпълнителният директор на Feeding America, изразявайки личната си благодарност за това, че звездите са част от техния екип. "Вторият ви подарък ще направи голяма разлика за хората в цялата страна."

Рейнолдс и Лайвли, от своя страна, разкриват, че за тях е "чест и привилегия" да имат възможността да продължат подкрепата си, тъй като са наясно с "борбите, които толкова много хора са срещнали по пътя си през изминалата година." 

Кажете ни, как точно се очаква да не ги обожаваме?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA