Гуинет Полтроу навлиза в бизнеса с вибратори

Актрисата, която умее да изненадва, е готова да завладее пазара и с първия си вибратор.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 февруари 2021

Ние ще го кажем. Когато говорим за Гуинет Полтроу, вече трудно можем да не се сетим за онази свещ с аромат на вагина от Goop. След нефритените яйца и 24-каратовите златни секс играчки, сега на преден план излиза и нов вибратор на бранда, с който почитателите на актрисата могат да се сдобият.

Първото секси решение на Полтроу струва 95 долара, за които те ще разполагат с 64 различни функции и сравнително модерен дизайн.

"С всички неща около секса, ние винаги се стремим да помогнем за премахването на срама и да насърчим изследването", споделя Тира Бърнс, директор развитие на продукти при Goop.

За да може като всеки един друг продукт в историята на Goop, и вибраторът да е истински впечатляващ, той има цветен LED дисплей, който позволява проверка на заряда, за да избегнете онзи неприятен момент, когато уредът изгасва, а вие сте готови да достигнете един специфичен миг.

Екипът на Goop прекарва последните 18 месеца в разработването на продукта, възнамерявайки да създаде играчка, която може да остане на нощното шкафче като "артистично решение", ако и вие като Майли Сайръс не се притеснявате от подобно интериорно виждане.

"Винаги е подходящ момент да помогнем на хората да имат повече оргазми", споделя сямата Гуинет, която разкрива, че е имала нужда от интересно занимание по време на социалната изолация и по този начин стига до появата на новия вибратор.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA