Мишел Обама се съмнява в себе си и иска вие да го знаете

Бившата първа дама на САЩ се изправя срещу трудностите със завидна лекота.

Вероятно няма да е трудно да предположим, че Мишел Обама не се сблъсква с големи проблеми в живота си, още повече със съмнение при вземането на важни решения.

Бившата първа дама на САЩ споделя, че макар всичко в последните години да е било привидно страхотно, все пак е имало неща, които тя е трябвало да разкаже в автобиографичната си книга "Моята история".

"Гордея се с тази книга, наистина, заради това, което тя означава. Още от самото начало знаех, че ако ще напиша мемоари, то искам да споделя опита си, който да остане в света и след мен", разкрива Обама.

"Бързо осъзнах, че ще ми се наложи да обсъждам мемоара си с Опра пред 14 000 души - първото събитие от световното турне. Бях будна и разтревожена, че няма да мога да понеса огромното натоварване. Какво ще стане, ако книгата просто не е добра? Ами ако хората я мразят? Или какво, ако изобщо не им пука?", споделя още тя в ново интервю.

Човекът, който се е оказал нейната опора, напълно естествено, е Барак. "Той ме прегърна, постави челото си върху моето и ми каза, че всичко ще бъде наред." 

За да докаже, че цялото това нещо е повече от нормално, без значение какъв е социалният ти статус, Мишел продължава. "Всички имаме своите нежни места и инстинктът ни е да ги пазим защитени. Тази книга потвърди ценностите ми и разбирането, че трябва да стъпваме смело в страховете си." Съгласяваме се, без изобщо да се замислим. Ами вие?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA