Ирина Шейк не вярва в съвместното родителство

Супермоделът разбира интереса към личния си живот, но не смята да го удовлетворява.

Доста неща са се изписали за връзката на Ирина Шейк и Брадли Купър, това е повече от ясно.

Двамата рядко коментират взаимоотношенията си публично и съвсем неволно, провокират завиден интерес към звездния си живот, умело съчетан с отглеждането на малката Леа. Попитана за случващото се в ново интервю, Ирина все пак избира да разкрие няколко неща, включително, че двамата с Брадли не разбират и вярват в съществуването на термина "съвместно родителство".

"Никога не съм го разбирала. Когато съм с дъщеря си, аз съм 100 процента майка, а когато е с баща си, той е 100 процента неин баща. Съвместното родителство е родителство", споделя супермоделът пред Elle.

Самата тя казва, че не иска да говори за връзката си с Купър пред медиите, защото смята, че това е прекалено личен въпрос и иска все пак да запази онова чувство за поверителност, доколкото е възможно. "Миналата ми връзка е нещо лично, което ми принадлежи. Това е просто част от вътрешното ми Аз, не искам да я раздавам".

Шейк споделя още, че не следи таблоидните заглавия за семейството си, но определено разбира защо има интерес. "Не чета какво има там. Честно казано, прекалено заета съм да отглеждам дете. Ако искат да пишат статии за мен, значи си вършат работата."

Какво прави тя? "Концентрирам се върху живота и приятелите си. Останалото е просто шум."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA