Анджелина Джоли продаде подарък от Брад Пит за 11 милиона долара

Страхотно, предвид факта, че вероятно няма да получим и 10 лева за онази тениска, която бившето ни гадже забрави преди три години.

Нали знаете как винаги има един прекрасен момент, в който сте готови да изхвърлите всички подаръци от бившата си изгора? Е, очевидно той не липсва и при звездите, тъй като Анджелина Джоли продаде подарък от Брад Пит за скромните 11.5 милиона долара.

Източници, близки до актрисата, съобщават, че тя е дала на арт търг рядка картина на Уинстън Чърчил, озаглавена "Минарето на джамията Кутубия".

Предполага се, че високата цена е факт не само заради нейната изработка, но и предвид факта, че творбата на британския лидер по време на Втората световна война е била подарена лично на президента Франклин Рузвелт през 1943 г. по случай неговия рожден ден. 

57

Page Six съобщава, че картината е подарък за Джоли от Пит, който се сдобива с нея за 2.95 милиона долара през 2011 г. от антикварен търговец в Ню Орлиънс. Според BBC, неотдавнашната продажна цена е била почти четири пъти по-висока от прогнозата и е надминала предишния рекорд за картина на Чърчил, оценена на малко под 1.8 милиона британски лири.

57

Джоли и Пит си казват "да" през 2014 г., разделят през 2016 г., но развеждат едва през 2019 г., докато продължават да уточняват подробностите около взаимоотношенията си. "Направихме го за благосъстоянието на семейството. Това беше правилното решение", споделя звездата от "Господарка на злото" в свое интервю.

"Някои се възползваха от моето мълчание и децата виждат лъжи за себе си в медиите, но аз им напомням, че знаят собствената си истина. Всъщност те са шестима много смели, много силни млади хора", казва тя, признавайки, че живее близо до Пит, за да може децата им да са близо и да не губят връзка. "Исках да са наблизо, той е на само пет минути път."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA