Анджелина Джоли говори за развода си с Брад Пит

Актрисата разкрива, че всичко е било заради "благополучието на семейството".

Нещата, които вероятно сте прочели за развода на Анджелина Джоли и Брад Пит са повече от броя на литературните произведения в гимназията, но едва ли съществува друг вариант за проследяване на тази драма, когато участниците в нея са двамата от най-известните актьори в света. 

анджелина

Дали поради този повод или заради съвсем друг порив, Анджелина реши да коментира раздялата си с Брад Пит пред екипа на Vogue India. "Разделихме се за благополучието на семейството си. Това беше правилното решение", споделя тя след края на 12-годишната им връзка. "Продължавам да се съсредоточавам върху тяхното възстановяване. Някои се възползваха от моето мълчание и децата виждат лъжи за себе си в медиите, но им напомням, че знаят собствената си истина. Всъщност те са шест много смели, много силни млади хора."

27

Джоли също сподели, че е против стигмата, която съществува около осиновяването в обществото. "С осиновените си деца не мога да говоря за бременността, но с много подробности и любов мога да говоря за пътуването, за да ги намеря и какво бе усещането да ги погледна в очите за първи път. Всички осиновени деца идват с красива мистерия на този свят, за да се срещнат с теб. (...) Много съм благословена, че ми беше позволено да бъда тяхна майка. Благодарна съм за това всеки ден.”

Анджелина Джоли на 45

Макар Бранджелина да имаха спорен и широко отразен в публичното пространство развод (отчасти забавен и заради факта, че не могат да решат какво да правят с френския си замък на стойност 67 милиона долара, както и с няколко други общи притежания), двамата в момента са в добър етап на взаимоотношенията си и работят в посока спокойно отглеждане на децата си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA