Майли Сайръс: Отново можем да превърнем музиката в реалност

Изпълнителката на Plastic Hearts представи новото си музикално видео, което носи изключително специално послание.

По време на специалния TikTok сегмент на Супербоул, Майли Сайръс изнесе концерт за 75 000 ваксинирани здравни работници. Голямото музикално шоу определено е нещо, чиято липса успяхме да усетим в последната година, а изпълнителката на Plastic Hearts знае това отлично.

Именно кадри от събитието се превръщат в основа на новото музикално видео към сингъла "Angels Like You", който намира място в последната студийна компилация на Майли. В края на клипа тя коментира публично въпроса с ваксините, споделяйки, че за момента това е единственият начин да "се насладим на музиката на живо", стига да сме готови за екипна работа. 

"Почти година след затварянето на света заради COVID-19, това видео е заснето на първия концерт, откакто пандемията промени живота ни. Публиката тук са само ваксинирани здравни работници, които безстрашно и неуморно се борят с COVID- 19. Всички се радваме да бъдем отново заедно и това може да се случи по-рано, отколкото може би сме предполагали", разкрива Сайръс. "Заедно можем да превърнем преживяването на музика на живо отново в реалност."

"Много бих се радвала да обясня къде се намирам в живота си в момента, защото всичко може да се интерпретира по различен начин. В този проект има сюрреалистични елементи, има поп звучене, има хип-хоп, много рок. Опитвам се да остана вярна на себе си във всяко отношение. Креативният процес по създаването на този албум идва от чувства, провокирани в мен, а не от напрежението, което се създава в индустрията", споделя тя при реализирането на Plastic Hearts, успял да завладее класациите успоредно с колаборацията "Prisoner", към която се присъединява и Дуа Липа.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA