Принц Уилям сподели, че няма расизъм в кралското семейство

Херцогът на Кеймбридж отрече слуховете за проява на расизъм зад вратите на Бъкингамския дворец.

Няколко дена след взривоопасното интервю, което принц Хари и Меган Маркъл дадоха пред Опра Уинфри, членовете на британското кралско семейство започват да нарушават мълчанието си по темата, определено завладяла целия световен ред.

По време на публичен ангажимент в Източен Лондон по-рано днес журналисти отправят директно запитване към принц Уилям относно това дали има расизъм зад вратите на Бъкингамския дворец, а той, в компанията на Кейт Мидълтън, заявява, че "Определено не сме расистко семейство".

Бъдещият престолонаследник разкри, че все още не е говорил с брат си, но смята да го направи "съвсем скоро".

Коментарът на Уилям идва само ден, след като кралица Елизабет II сподели официално становище по случая. "Цялото семейство е тъжно, научавайки колко предизвикателни са били последните няколко години за Хари и Меган. Поставените въпроси, особено тези на расата, са притеснителни. Въпреки че някои спомени могат да варират, те се приемат много сериозно и ще бъдат разгледани от семейството лично."

Когато принц Чарлз бе помолен за коментар, той просто се засмива и отказва да разкрие каквото и да било. Къде е истината? Скоро предстои да разберем...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA