Емили Ратайковски стана майка за първи път

Супермоделът и Себастиан Беър-МакКлард вече са горди родители на момченце. Честито!

Емили Ратайковски официално се присъедини към клуба на звездните майки.

Супермоделът използва вниманието на многомилионната си Instagram аудитория по-рано днес, за да обяви, че към семейството им вече се е присъединил малкият Силвестър Аполо Беър, който е първо дете за нея и нейният съпруг Себастиан Беър-МакКлард.

Звездата сподели очарователен кадър на малкия наследник, който тя кърми под лъчите на естествената слънчева светлина, а описанието под него дава малко повече информация. "Силвестър Аполо Беър дойде на земята. Слай пристигна на 8/3/21 в най-сюрреалистичната, красива и изпълнена с любов сутрин в живота ми."

Ратайковски разкри, че е в очакване на първото си дете още през октомври, когато казва пред Vogue, че не се опитва да си представи "розово или синьо одеяло в ръцете си. Прекалено смирена съм, за да имам някакви фалшиви представи за контрол. Аз съм напълно безпомощна, когато става въпрос за почти всичко, което заобикаля бременността ми: как ще се промени тялото ми, кое ще бъде детето ми, но изненадващо не се притеснявам".

Ратайковски и Беър-МакКлард си казват заветното "да" на тайна церемония през 2018 година и оттогава насам са неразделни. Пожелаваме им много семейно щастие и прекрасни моменти с малкия Слай. Честито!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA