Джей Ло и Алекс Родригес проговориха за взаимоотношенията си

Оказва се, че двамата никога не са се разделяли, просто имат няколко неща за изясняване.

Определено останахме изненадани, когато стана ясно, че Дженифър Лопес и Алекс Родригес са се разделили и официално отменили сватбените си планове.

Източници, близки до двойката, разкриват, че от известно време насам те имат проблеми, но слуховете, че бейзболистът е изневерил на латино кралицата, са били финалния акорд на тяхната любов.

Само ден по-късно мощното холивудско дуо реши да обяви публично, че в крайна сметка никога не са се разделяли, а просто "изясняват някои неща".

"Те никога официално не са се разделяли, все още са заедно. Стигнаха особен момент във връзката си, но не са слагали край на любовта си", разкриват други техни приятели, според които терапията за двойки, която Лопес призна, че посещават от време на време, определено е успяла да им помогне.

За да отговорят подобаващо на хейтърите, Джей Ло пусна видео в официалния си Instagram акаунт под звуците на "Pretty Bitch Freestyle", а Родригес публично потвърди, че не е сингъл. Силно се надяваме двамата да изяснят необходимото и скоро да поемат към олтара

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA