Принц Хари и принц Уилям говорят отново след интервюто

Отношенията помежду им не са перфектни, но са едно добро начало на иначе скандалните случвания в кралското семейство.

По време на ексклузивния си разговор с Опра Уинфри, принц Хари разкри, че взаимоотношенията с брат му и баща му със сигурност не са перфектни. Изглежда обаче, че има потенциал нещата да се оправят, тъй като телевизионната водеща (и близка приятелка на Маркъл) Гейл Кинг разкри, че херцогът на Съсекс вече е разговарял със семейството си.

"Наистина им се обадих, за да видя как се чувстват. Вярно е, че Хари е разговарял с брат си и баща си. Разбрах, че разговорите не са били продуктивни, но се радват, че поне са ги започнали", споделя тя.

Тя разкрива още, че въпреки всичко, Меган и Хари се чувстват разстроени, тъй като "дворецът продължава да казва, че ще разгледа информацията насаме, но вярва на тези фалшиви истории и се държи пренебрежително спрямо Меган". 

Причината за това твърдение се крие във факта, че нито един член на семейството не е разговарял със звездата от "Костюмари". "За тях е разочароващо да видят, че става дума за расови проблеми в кралското семейство, защото всичко, което някога са искали, беше да кажат на пресата да спре с несправедливите, неточни, фалшиви истории", уточнявайки, че за Хари фокусът винаги е бил поставен върху семейството.

57

Кинг обсъди и твърденията за тормоз, повдигнати от служители на двореца спрямо херцогинята на Съсекс. "Всеки, който е работил с нея ще ви каже точно каква е тя - много сладък и грижовен човек. Тя има документи, които подкрепят всичко казано в интервюто с Опра. Всичко."

Според нея семейството трябва да признае, че налице са немалко проблеми от сериозно естество. "Това наистина е всичко, което те искат. Те искат разговор." Дали ще го получат?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA