Бъкингамският дворец продължава разследването си за Меган Маркъл

Кралското семейство ще разгледа подробно ситуацията около Меган Маркъл и нейното отношение към персонала.

Очевидно Бъкингамският дворец предприема сериозни мерки в намерението си цялата ситуация около Меган Маркъл и предполагаемите ѝ вражди с персонала да бъде изяснена.

След като немалко бивши работници на двореца споделиха, че херцогинята на Съсекс се е държала неправомерно с тях, източници, близки до семейството, разкриват, че екипът е наел външна адвокатска кантора, която да разследва обвиненията, вместо да ги разглежда по вътрешния ред, според първоначално реализираната в публичното пространство информация.

68

"Ангажиментът да разгледаме обстоятелствата около тези твърдения продължава напред, но няма да предоставяме публичен коментар по темата", разкриват публични представители на двореца, след като стана ясно, че членове на домакинството "ще бъдат поканени да вземат участие" в своеобразното разследване. 

68

Кралското семейство подчерта значението на тази ситуация, особено след ексклузивното интервю, което принц Хари и Маркъл дадоха пред Опра Уинфри. Представители на семейството нарекоха случващото се "предварително премерена клеветническа кампания, основана на дезинформация" и "неслучайно изкривяване на истината", появяващо се винаги, когато те решават да говорят открито.

Какво се случва зад вратите на дворците, вероятно няма да стане ясно скоро, особено след поредицата дипломатични изявления и коментарът на принц Уилям, че в кралското семейство няма място за расизъм. Казват, че истината е по средата. Къде ли е тук?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA