Бъкингамският дворец отговори на последните слухове за Меган Маркъл

Херцогинята на Съсекс отново се оказа в центъра на внимание, но този път кралското семейство наруши мълчанието си.

Още преди да решат да се оттеглят от постовете си на старши членове в британското кралско семейството, нещата, изписани за принц Хари и Меган Маркъл бяха повече, отколкото вероятно е нормално.

Появяваха се слухове за проблемните им взаимоотношения с принц Уилям и Кейт Мидълтън, за създалото се напрежение около сравнително бързото сключване на брак, както и за милион други малки неща, превърнали медийния им образ в своеобразен феномен.

Последните таблоидни твърдения насочват вниманието към личното отношение на херцогинята, предполагайки, че тя се е държала зле със служители на кралското семейство, които са решили да не мълчат по темата.

57

По-рано днес Бъкингамският дворец отговори на слуховете за тормоз в официално изявление, от което става ясно, че започват разследване по случая.

"Очевидно сме много загрижени за твърденията в "Таймс", коментират публичните представители на фамилията. "Съответно нашият екип по човешки ресурси ще проучи обстоятелствата, посочени в статията. Членовете на персонала, работещи по това време, включително тези, които са напуснали домакинството, ще бъдат поканени да вземат участие, за да стане ясно какви са научените уроци. Кралското семейство има политика за достойнство на работното място, действаща в продължение на няколко години, така че нито понася, нито толерира тормоз."

57

Говорителите на херцогинята вече изразиха мнение, че цялата история е просто "разпространяване на изцяло фалшив разказ", целящ да намали напрежението около дългоочакваното интервю на кралската двойка с Опра тази неделя.

Екипът на Маркъл нарече това поредната "изчислена клеветническа кампания, основена на дезинформация", тъй като "неслучайно изкривените дългогодишни обвинения" се появяват винаги, точно преди времето, в което тя и Хари говорят някъде откровено за живота в Обединеното кралство

Вече стана ясно, че Меган е ужасно "натъжена" от тази "атака срещу нейния характер, особено като човек, който е бил обект на тормоз и е дълбоко ангажиран да подкрепя тези, вече преживели болка или травма." "Тя е твърдо решена да продължи работата си по целия свят и ще продължи да дава пример за правене на добро."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA