Меган Маркъл и чувството да бъдеш "най-обижданият човек в света"

Херцогинята на Съсекс може да говори от личен опит и най-накрая е готова да го направи. Браво, Меган!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 октомври 2020

Още преди да обявят оттеглянето си от редиците на британското кралско семейство, принц Хари и Меган Маркъл бяха във фокусите на обективите и британските таблоиди проследяваха внимателно всяко тяхно движение. В по-голяма частност това се отнася за Маркъл, която признава, че медийният тормоз в даден момент е започнал да влияе на "емоционалното ѝ благосъстояние".

По време на свое участие в подкаста Teenager Therapy, Меган споделя, че постоянните критики са "почти неизбежни", както и нещо, за коeто тs никога не би могла да се подготви. "Да, социалните мрежи са чудесен начин за свързване със света, но в крайна сметка те стават място, където има много разединения", коментира звездата от "Костюмари". "Мога да говоря от личен опит. Казаха ми, че през 2019-а съм била най-обижданият човек в света - и от двата пола."

"Осем месеца по-късно дори не виждах тези коментари. Бях в отпуск по майчинство и с бебе", разкрива херцогинята на Съсекс. "Цялото това нещо е толкова голямо, че дори не можете да си представите какво е чувството. Хората в онлайн пространството не се интересуват дали сте на 15 или 25, те просто ще казват неща за вас, които не са верни и ще влияят на вашето психическо и емоционално здраве."

57

"От моята гледна точка, това е лично преживяване, за което мога да говоря с други хора, защото е универсално", казва още Меган, която съвсем наскоро използва именно това свое влияние, за да подпише ексклузивен договор с Netflix, според който тя и Хари ще създават специално съдържание за стрийминг платформата. 

68

Каквато и да е следващата им голяма крачка обаче, Меган споделя, че потискането на чувствата никога не е добра идея, затова тя често си води дневници. Когато водещите на подкаста я попитаха за миналогодишно интервю, дадено по време на кралската им обиколка в Южна Африка, в което тя споделя, че не се чувства добре, Меган е откровена до болка. Отново.

"До онзи момент хората наистина не ме бяха питали дали съм добре. Не мислех за този отговор. Просто отговорих честно, защото бях в момент на уязвимост, защото бях уморена, защото нямаше почивка. Бях майка с четиримесечно бебе." Истината е, че каквото и да мислите за нея, определено имаме нужда от доза реализъм. И съжаляваме, ако не сте на това мнение, но тя наистина носи нещо от принцеса Даяна в себе си. Просто се вгледайте внимателно!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA