Хейтъри нападнаха Приянка Чопра заради Оскарите, а тя...

Нека кажем, че просто отговори на въпроса колко квалифицирани трябва да бъдат лицата, обявяващи номинациите.

Звездите са свикнали да бъдат обект на нападки, но не само Криси Тейгън отговаря на тях, когато са абсолютно неоснователни.

След като репортер постави публично въпроса дали Приянка Чопра и Ник Джонас имат необходимите квалификации да обявят номинациите за тазгодишните Оскари, звездата от "Куантико" не запази мълчание. 

"Без неуважение към тези двамата, но не съм сигурен, че приносът им към филмовата индустрия ги квалифицира да обявяват номинираните за "Оскар", споделя той в социалните мрежи, докато няколко часа по-късно Приянка не отговаря подобаващо.

"Ще се радвам да чуя мислите ви за това какво прави един човек квалифициран. Това са моите 60+ филма за размисъл", коментира тя в отговор на вече изтрития туит. 

Разбира се, звучи смешно изобщо да предполагаме, че четенето от телепромптер изисква каквито и да било умения, придобити след началното училище, но за биографиите на Чопра и Джонас, които имат по над 70 проекта в кариерата си дотук, включването просто изглежда нелепо.

Сами може да проследите реакциите от словесната престрелка. Достатъчно е да споменем, че въпросният репортер вече е заключил профила си в Twitter.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA