Анджелина Джоли съди Брад Пит за домашно насилие

Съдебната битка между двамата продължава с пълна сила, предстои разглеждане на обвинение в домашно насилие.

Анджелина Джоли се подготвя за официализирането на развода си с Брад Пит.

45-годишната звезда от "Господарка на злото" е подала документи, от които става ясно, че е готова да предложи "доказателство" в подкрепа на обвиненията в домашно насилие срещу 57-годишния Пит. 

"Заедно със свидетелските показания на Анджелина има отделен документ, който засяга показанията на малолетните деца на бившата двойка. И Брад, и Анджелина трябва да дадат разрешение, за да може Шайло, Нокс и Вивиен да участват в бракоразводния процес", разкриват техни легални представители, уточнявайки, че Мадокс, Захара и Пакс също могат да вземат участие като свидетели, но тъй като вече са пълнолетни, не се нуждаят от съгласието на родителите си.

57

Анджелина и Брад подадоха молба за развод още през септември 2016 г. и водят вече петгодишна битка за попечителството над децата си и френския замък за над 60 милиона долара. Към момента все още няма окончателно решение и споразумение помежду им.

След като Анджелина подаде молба за развод, беше съобщено, че Брад предстои да бъде обект на разследване за предполагаемо насилие над децата и въпреки че тогава няма никакви официални действия, адвокатите споделят, че обвиненията все пак могат да бъдат преразгледани в съда предвид особения статут на взаимоотношенията им.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA