Анджелина Джоли съди Брад Пит за домашно насилие

Съдебната битка между двамата продължава с пълна сила, предстои разглеждане на обвинение в домашно насилие.

Анджелина Джоли се подготвя за официализирането на развода си с Брад Пит.

45-годишната звезда от "Господарка на злото" е подала документи, от които става ясно, че е готова да предложи "доказателство" в подкрепа на обвиненията в домашно насилие срещу 57-годишния Пит. 

"Заедно със свидетелските показания на Анджелина има отделен документ, който засяга показанията на малолетните деца на бившата двойка. И Брад, и Анджелина трябва да дадат разрешение, за да може Шайло, Нокс и Вивиен да участват в бракоразводния процес", разкриват техни легални представители, уточнявайки, че Мадокс, Захара и Пакс също могат да вземат участие като свидетели, но тъй като вече са пълнолетни, не се нуждаят от съгласието на родителите си.

Анджелина Джоли съди Брад Пит за домашно насилие

Анджелина и Брад подадоха молба за развод още през септември 2016 г. и водят вече петгодишна битка за попечителството над децата си и френския замък за над 60 милиона долара. Към момента все още няма окончателно решение и споразумение помежду им.

След като Анджелина подаде молба за развод, беше съобщено, че Брад предстои да бъде обект на разследване за предполагаемо насилие над децата и въпреки че тогава няма никакви официални действия, адвокатите споделят, че обвиненията все пак могат да бъдат преразгледани в съда предвид особения статут на взаимоотношенията им.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA