Гуинет Полтроу, откровено за развода с Крис Мартин

"Научих много за себе си в този процес - повече, отколкото бих могла да си представя", споделя великият ум зад Goop.

Въпреки че "съзнателната раздяла" на Гуинет Полтроу и Крис Мартин влиза в историята на най-емблематичните звездни раздели, талантливата актриса разкрива, че разводът всъщност е последното нещо, което тя е искала. 

Гостувайки в последния епизод от подкаста на Ана Фарис, Гуинет споделя, че е научила "толкова много от нещото, което исках най-малко на света".

Wellness магнатът и Мартин бяха женени цели 11 години, преди да се разделят през 2014 г. Бившите съпрузи споделят заедно две деца, а в момента Полтроу е омъжена за Брад Фалчък, докато фронтменът на Coldplay очевидно придвижда напред любовта си с Дакота Джонсън.

"Никога не бих искала да се разведа и да не съм омъжена за бащата на децата си. Теоретично", коментира Полтроу. "Научих много за себе си в този процес - повече, отколкото бих могла да си представя. Точно така успях да намеря най-невероятния мъж и да изградя нещо, което никога досега не съм имала."

Въпреки че нещата между нея и Фалчък са прекрасни, в началото тя е била истински уплашена. "Той е човек, изискващ присъствие и комуникация по начин, който не знаех, че може да съществува. Винаги сядаме и говорим. Честен е със себе си и останалите, което само ми помага да израствам."

Оставяйки развода зад гърба им, Полтроу и Мартин са в изключително добри отношения и дори прекарват няколко семейни ваканции заедно. Няма нужда да споменаваме двойните срещи с Дакота и Брад. Виждали сте снимките.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA