Дуа Липа поведе списъка с номинации за наградите BRIT

Категоричната музикална любимка е готова да прибере вкъщи цели три от престижните музикални стауетки.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 април 2021

Миналата година Дуа Липа успя да завладее не само класациите и сърцата ни, а и повечето номинации за престижни музикални награди.

Абсолютната ни любимка ще се състезава в цели три категории на предстоящите награди BRIT - тези за Най-добра соло изпълнителка, Най-добър албум и Най-добър сингъл ("Physical").

Успоредно с Дуа, по три номинации имат Селест и Арло Паркс, които ще бъдат пряка конкуренция за наградата Най-добър сингъл.

Сред най-оспорваните призове със сигурност ще бъде този за Най-добър британски сингъл, където освен Дуа Липа, място намират Хари Стайлс с "Watermelon Sugar", 220 Kid и Gracey с тяхното "Don't Need Love" и други фаворити.

Ариана Гранде, Били Айлиш, Тейлър Суифт, Майли Сайръс и Карди Би пък са номинирани в категорията за Най-добра международна солова изпълнителка.

Към момента потвърдените живи изпълнения се очаква да бъдат от Дуа и новата музикална сензация Griff. Церемонията по връчването на наградите ще се състои на 11 май в Лондон, при спазването на всички противоепидемични мерки и с минимален брой зрители на живо.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA