Джей Ло се появи без годежния пръстен, слуховете продължават

Какво се случва между нея и Алекс Родригес? Вероятно няма поводи за притеснение, но все пак...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 април 2021

Дженифър Лопес заблестя с широка усмивка от новата корица на InStyle. В ексклузивен разговор заедно с бившия си съпруг Марк Антъни, бившия си годеник Бен Афлек и куп други приятели, латино иконата разкри своите тайни за красота, както и всякакви любопитни подробности от последните години.

Това, което успя да направи впечатление на наблюдателните фенове обаче е осезаемата липса на Алекс Родригес, както и на годежния пръстен за 2 милиона долара.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СВАТБЕНИТЕ ПЛАНОВЕ НА ДЖЕЙ ЛО И АЛЕКС РОДРИГЕС

Източници, близки до двойката, подчертават, че идеята е била корицата да популялизира излизането на предстоящата лента "Marry Me", в която Джей Ло ще се появи на големия екран заедно с Малума, но към момента премиерата остава отложена за 22 февруари догодина.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НА ГОСТИ НА ДЖЕЙ ЛО И АЛЕКС В МАЯМИ

Имайки предвид, че фотосесията е заснета преди месеци, предположението, че тогава проблемите на Дженифър и Алекс са били в разгара си, са напълно логични, но техни приятели подчертават, че няма подобен повод за притеснение. "Правят това, което са казали, че ще направят. Трябва да сте заедно, за да се случи, а те очевидно влагат време в работата", коментираха още те вследствие на слуховете, че двамата са сложили край на взаимоотношенията си.

Може би понякога случайностите наистина са просто такива. Точка.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA