Историята зад последните слухове за Дженифър Анистън

Изведнъж всички решиха, че Дженифър Анистън е осиновила момиченце. Каква точно е истината?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 април 2021

Дженифър Анистън и останалите членове на главния актьорски състав на "Приятели" приключиха снимките за дългоочакваното завръщане миналия уикенд, но още преди да споделят каквото и да било за продукцията, европейските таблоиди започнаха да коментират, че пред камера екранната Рейчъл Грийн е направила откровено признание. 

Медийните представители пуснаха навсякъде твърдението, че актрисата е започнала процес по осиновяване на момиченце, но нейните публицисти отрекоха информацията и казаха, че слуховете са "фалшиви и никога не са се случвали".

Звездата от "Приятели" неведнъж е била обект на спекулации по отношение на личния си живот, но в свое интервю отпреди години, тя признава, че не чувства празнота. "Браковете ми бяха успешни. Когато сложихме край, направихме избор, защото искахме да бъдем щастливи, а понякога щастието не съществува в дадено споразумение", разкрива тя, подчертавайки, че никога не би останала в ситуация от страх. "Страх да останеш сам. Страх да не успееш да оцелееш. Когато свършите всичко възможно, но няма опция нещата да се получат, това е добре. Не е провал."

57

Дженифър обаче продължава да смята, че е добре хората да обръщат повече внимание на работата ѝ, отколкото на всички моменти зад фокуса на обектива. "Това е толкова плитка гледна точка. Останалите често насочват пръст към мен и умаловажават всичко, което съм успяла да изградя с годините."

И въпреки всичко, тя не се притеснява да вярва в приказката за перфектния партньор и щастливия край. "Това е много романтична идея. Разбирам я и мисля, че при някои хора просто се получава, но пътят на всеки е различен." Сигурни сме, че също като Рейчъл, и Джен ще открие своя палеонтолог на бял кон.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA