"Бързи и яростни 9" идва в кината през юни

Новият трейлър обещава най-мащабното и експлозивно приключение до момента.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 април 2021

Този юни семейството на "Бързи и яростни" се събира отново! 20 години след дебюта на първата част от поредицата, превърнала се в емблема за оригинално и успешно развлекателно кино (франчайзът "Бързи и яростни" е базиран изцяло на оригинална идея), Доминик Торето и компания се завръщат триумфално на големия екран с дългоочаквания от феновете "Бързи и яростни 9".

С над 480 млн. гледания за седем дни, първият трейлър на "Бързи и яростни 9" се превърна в най-успешния в историята, доказвайки че глобалното семейство е по-сплотено и силно от всякога.

Вчера пък дебютира нов експлозивен трейлър, затвърждаващ "Бързи и яростни 9" като киносъбитие, което не бива да се пропуска на голям екран, а в новата си мисия Дом се изправя пред най-страховития си противник – собствения му брат Джейкъб, изигран от една от най-големите звезди на професионалния кеч и екшън киното - Джон Сина. За да се справи с предизвикателството, Дом ще разчита на верните си приятели, които за пореден път се отзовават на помощ. Този път обаче битката ще е различна, а краят ѝ напълно непредвидим.

57

Начело на "Бързи и яростни 9" се завръща Джъстин Лин (Бързи и яростни: Токио дрифт, Бързи и яростни 5: Удар в Рио), който режисира четири от най-добрите и успешни филми и предефинира облика на поредицата, превръщайки я в познатия попкултурен феномен.

Сценарият е дело на Даниел Кейси, а в ролите влизат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис" Джаксън, Джордана Брустър, Чарлийз Терон, Джон Сина, Натали Еманюел, Хелън Мирен, Лукас Блек, Майкъл Рукър, Осуна и Карди Би.

"Бързи и яростни 9" ще форсира само в кината и IMAX на 25 юни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA