Разводът е променил кариерата на Анджелина Джоли

Съдебните разбирателства с Брад Пит продължават, а Джоли коментира личния си живот за пореден път.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 април 2021

Напоследък Анджелина Джоли говори все повече за личния си живот и как взаимоотношенията ѝ с Брад Пит са променили нещата, включително и в работен план.

"Обичам режисурата, но промяната в семейното ми положение не ми позволи да режисирам за няколко години", коментира тя в свое ново интервю. "Трябваше да поемам по-малко ангажименти и да съм вкъщи през повечето време, затова се върнах към актьорската работа."

Стъпката назад обаче я е накарала да преосмисли работата и да осъзнае, че режисьорският стол не е най-лесното място, на което да седнеш.

"В чисто технически план сега съм по-наясно от какво се нуждае режисьорът и какви други предизвикателства са изправени пред тях", споделя Джоли. "Може би когато си млад и емоционален, мислиш за проблемите на снимачните площадки. После обаче осъзнавате, че това ви изважда от самите вас."

Следващата голяма роля на Джоли ще бъде в "Those Who Wish Me Dead", който ще се появи в каталога на HBO Max на 14 май, а междувременно разводът ѝ с вечния холивудски секссимвол продължава.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA