Разводът на Брад и Анджелина може да продължи още 6 години

Иконичната двойка не може да достигне споразумение вече четири години. Експертите предвиждат поне още шест.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 април 2021

Новините, че децата на Брад Пит и Анджелина Джоли скоро ще свидетелстват в съда, наведоха повечето хора на мисълта, че нещата помежду им ще бъдат финализирани скоро.

Правни експерти обаче смятат, че ожесточената борба, започната още през 2017 г. би могла да продължи, докато петте им непълнолетни наследника не навършат 18 и не се разберат за изключителния си френски замък на стойност 67 милиона долара. С други думи: поне още шест години.

Причината за това е, че и двамата разполагат с достатъчно финансови средства, за да плащат хонорарите на адвокатите си, а Джоли е твърдо решена да попречи на Пит да получи съвместното попечителство, което той иска. 

Съвсем наскоро нейните представители уточниха, че звездата от "Господарка на злото" е готова да предостави доказателства в подкрепа на твърденията си, че е била физически и вербално насилвана от Пит по време на дългосрочната им връзка.

57

Двамата вече са похарчили над 1 милион долара за установяване на взаимоотношенията си, а битката, продължаваща вече четири години, категорично е една от най-сложните, които холивудската история познава.

"Разделихме се за благополучието на семейството си. Това беше правилното решение", споделя Джоли след края на 12-годишната си връзка с актьора. "Продължавам да се съсредоточавам върху тяхното възстановяване. Някои се възползваха от моето мълчание и децата виждат лъжи за себе си в медиите, но им напомням, че знаят собствената си истина. Всъщност те са шест много смели, много силни млади хора."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA