Домакините на тазгодишния бал Met Gala са...

Четири млади представители на поколението Z, което притежават уникално чувство за стил.

По традиция, първият понеделник от май винаги свързваме с ежегодния бал Met Gala, на който любимите знаменитости не само се появяват на червения килим с най-атрактивните си и ексцентрични визии, но и пишат история, достойна за страниците на Vogue.

След като стана ясно, че събитието ще се завърне в светския календар тази есен, екипът на модната Библия разкри и неговите домакини. Това ще бъдат Тимъти Шаламе, Били Айлиш, Наоми Осака и Аманда Горман, а почетните председатели остават Анна Уинтур, Том Форд и изпълнителният директор на Instagram Адам Мосери.

Темата на тазгодишния дрескод е "Американска независимост", а вдъхновението за избора на домакини идва именно от техните уникални модни изявления. "Всички те са разработили различен визуален език аз публичните си образи и се информират за наследството на емблематичната мода, произведена в САЩ."

Организаторите подчертават, че дрескодът е особено значим след "една изолираща и предизвикателна година", която ни накара да отпразнуваме "новооткритото чувство за свобода". 

Голямата дата е 13 септември, а локацията остава Музея на изкуствата "Метрополитън". Официалната тема "In America: A Lexicon of Fashion" ще разгледа и утвърди промените в модната индустрия през годините. Плановете са разговорът да бъде разгърнат и в рамките на 2022-ра с темата "In America: An Anthology of Fashion". 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA