Джордж, Шарлот и Луи извън протокола

Как децата на Кейт и Уилям са толкова нормални, а в същото време и толкова деца? Кралските експерти имат отговор.

Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи изглеждат като най-добрите и сладки деца. Въпреки произхода си, за момента те са здраво стъпили на земята и това е така, защото принц Уилям и Кейт Мидълтън правят всичко възможно в посока нормалното им израстване.

Тъй като те често са част от публичните ангажименти на родителите си, херцогинята на Кеймбридж има набор от кодови думи, с които проверява поведението им. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВИ ТАЙНИ ИЗПОЛЗВА КЕЙТ МИДЪЛТЪН ЗА ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДЕЦАТА СИ?

Според кралски експерти, Мидълтън моли децата да се успокоят с думите "да си вземем почивка", което е ясен сигнал, че имат нужда да стъпят крачка назад и вземат в ръце пъзел или книга.

"Тя винаги разговаря с тях, но ги оставя да бъдат деца. Има прекрасен баланс между чувствителност и поставяне на граници. Не очаква от тях да се държат като малки възрастни, защото знае, че децата преминават през различни естествени етапи."

57

Съвсем наскоро, Кейт и Уилям отбелязаха 10-ата годишнина от сватбата си със специално видео, в което малките наследници вземат основна роля. Предполагаме, че естествеността им се държи и на родителския пакт, който двамата сключват още с раждането на Джордж.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA