Меган, Хари и специалното послание за рождения ден на Арчи

Херцогът и херцогинята на Съсекс публикуваха нов портрет на наследника си и благодариха на всички, допринесли за положителната промяна.

За да отбележат втория рожден ден на малкия Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, принц Хари и Меган Маркъл споделиха нов портрет на наследника си, в който той държи връзка с балони.

Използвайки уебсайта на своята нова неправителствена организация Archewell, херцогът и херцогинята на Съсекс насочиха вниманието на всички към разпределението на ваксините срещу COVID-19. "Много от вас даряват на благотворителни организации от името на Арчи и отбелязват повода по този начин. Събирате средства за тези, които имат най-голяма нужда и продължавате да го правите органично. Ние ви оставаме изключително благодарни", споделят те в официално изявление.

"Няма да можем да се възстановим истински, докато всички, навсякъде, нямат равен достъп до ваксината. С това намерение ви каним да допринесете с каквото можете, за да достигнат до най-уязвимите места в света", коментират още те.

57

"Не можем да измислим по-подходящ начин да почетем рождения ден на сина си. Ако всички се обединим със състрадание към тези, които познаваме и не познаваме, ще можем да се издигнем, защитим и грижим един за друг", завършва тяхното послание. 

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и Нейно Величество също поздравиха Арчи за неговия празник, а ден преди големия празник, Маркъл обяви, че е готова да пусне на пазара дебютната си детска книжка.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA