Ева Мендес: "Мислех, че лицето ми изглежда странно"

Съпругата на Райън Гослинг не се притеснява от 40-те, но все пак мечтае за младостта.

Въпреки че не обича да има място в центъра на внимание, от време на време Ева Мендес се възползва от него.

Звездата от "Бързи и яростни" сподели кадър от свой филм през вече далечната 2003 г., а описанието под него гласи: "Спомням си, че тогава видях тази снимка и си помислих, че лицето ми изглежда странно. Знаете всички онези несигурности, които може да има 26-годишното дете. 20 години по-късно, сега, иска ми се все още да имам това "странно" лице и тази "странна" костна структура."

Тук идва и съветът на Мендес за всички, които не харесват снимките си. "Може би, ако мразите някой кадър, изчакайте 20 години и той ще ви хареса. Младостта се губи при младите".

Разбира се, положителни реакции от нейните почитатели не липсват, а Мендес казва още. "Нека помислим така. Когато станем на 60 и се обърнем към днешния ден, ще осъзнаем, че сме били бебета на 40. Добре, може би не бебета, но малки в сравнение с тогава. Всичко е относително."

Ева не се притеснява от остаряването, даже напротив. След като неин последовател подчерта, че разликата във външния вид е особено голяма, тя отговаря: "Слава Богу, че остарявам. Това означава, че все още съм тук. Предполагаше ли се, че коментарът ви трябва да ме накара да се почувствам зле? Не. Благодаря за напомнянето, че съм тук."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA