Илън Мъск отива на Луната с нова криптовалута

Най-богатият човек в света обяви мащабните си планове, изпълнявайки ролята на водещ на Saturday Night Live.

Може да се каже, че списъкът с водещи на Saturday Night Live тази година е повече от просто "добър". След Адел и звездата от "Bridgerton" Реге-Жан Пейдж, на сцената на любимия телевизионен спектакъл се качи и самият Илън Мъск.

Противно на очакванията, милиардерът се справи изключително добре с ролята си още от самото начало. В традиционния за шоуто монолог той разкри, че страда от синдрома на Аспергер, подчертавайки, че е първият водещ на SNL с подобна диагноза. "Или поне първият, който си го признава."

Измежду аплодисментите от публиката, мъжът до Граймс се извини за странните си постове в Twitter, които наистина намира за забавни. Склонни сме да му простим предвид факта, че направи огромни промени в производството на електрически коли и изпраща хора на Марс.

Към Мъск на сцената се присъедини и иконичната му майка Мей, която разказа повече за детството му, включително и за изобретената от него игра, срещу която получава хонорар от 500 долара, когато е едва на 12.

Малко след участието си в предаването, най-богатият човек в света обяви, че следващата мисия на SpaceX ще бъде финансирана с Доджкойн. Пуснатата на шега криптовалута често се споменава в мащабните планове на Илън. Само разговорите за нея стимулират ръст от над 800% и въпреки че към момента не се ползва за разплащателно средство, цената ѝ е някъде около 73 милиарда долара.

Илън продължава да прави революция. Точка.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA