Деми Ловато търси истината за извънземните в нова поредица

Изпълнителката на Neon Lights ще води документален проект, разглеждащ отблизо истината за живота на други планети.

Виждали сме Деми Ловато като певица, актриса, дизайнер и какво ли още не. Към иначе впечатляващото си резюме, изпълнителката на Sorry Not Sorry предстои да добави и водеща. Уви, не на музикално предаване, а на ново оригинално шоу, което разследва истината за извънземните.

"Unidentified" ще бъде поредица от четири части, които любимката на публиката се очаква да води заедно със сестра си Далас. По време на всеки от епизодите те ще търсят отговори на важни въпроси, свързани с живота на други планети и ще разговарят с експерти, разследвали темата в дълбочина. 

Специалният проект е част от каталога на стрийминг платформата Peacock, но към момента няма официална премиерна дата.

Ловато ще бъде и изпълнителен продуцент на документалната поредица, заедно с мениджъра си Скутър Браун. Още в края на миналата година тя разкри, че се е срещала с известния експерт по темата Стивън Гриър и е станала свидетел на "невероятно дълбоки наблюдения както в небето, така и на крачки от Земята."

Междувременно, Деми работи и по снимките на нов комедиен сериал за NBC, озаглавен "Hungry". Сюжетната линия ще проследи група от приятели, които членстват в общност "проблеми с храната" и си помагат по време на житейско пътуване с храна, любов и успех.

Какво ли се случва с плановете за нейно собствено токшоу?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA