Анджелина Джоли за връзките, децата и новите роли

"Не бях правила екшън от 10 години. Определено ми се стори забавно да мисля "Какво точно правиш?".

Въпреки че вероятно ежедневно вижда милиони неща за себе си в публичното пространство, Анджелина Джоли е наясно с живота си.

В свое ново интервю звездата от "Господарка на злото" споделя, че е особено придирчива, когато става въпрос за хората, с които излиза. "Имам дълъг списък с неща, които ме отблъскват. Отдавна съм сама."

Именно защото е сингъл, тя има нужното време, за да бъде наистина близка с шестте си деца. "Всяка сутрин се събуждам и казвам, че трябва да се уверя, че са добре. Преди няколко години изведнъж те започнаха да се уверяват, че аз съм добре. Екип сме, така че имам много голям късмет. Винаги съм тази, която се тревожи, но не се притеснявам за тях. Те са готини хора."

По-малко от седмица след Деня на майката, Джоли разказва още. "Не планираме нещо специално, но те винаги успяват да ме изненадат. За мен е достатъчно да знам, че правим нещо заедно и искат да правим нещо заедно. Това винаги ме разплаква. Шегуват се колко бързо ще се стигне до този момент или колко пъти ще се случи в рамките на деня."

Последната ѝ роля във филма "Those Who Wish Me Dead" пък е напомняне, че майка им все още е badass. "Смешно е. Не бях правила екшън от 10 години. Определено ми се стори забавно да мисля "Какво точно правиш?" Това е и най-точният въпрос в развоя на цялата съдебна питка с Брад Пит, която продължава с пълна пара.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA