Анджелина Джоли за семейния живот по време на социална изолация

"Най-голямото ми притеснение по време на пандемията всъщност са децата."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 август 2020

Каквото и да се говори за Анджелина Джоли, децата продължават да са неин основен приоритет, особено когато светът се намира в странно място, заобиколено от изключителна несигурност. Тази година определено успя да ни донесе такава, а звездата от "Господарка на злото" разкрива, че шестте деца в семейството, което тя изгради с Брад Пит се подкрепят взаимно. 

"Заедно са и си помагат с всичко, от което имат нужда. Късметлии са", споделя Джоли в ново интервю. Актрисата също подчерта важността на грижата за благополучието на децата на фона на тази безпрецедентна световна криза в здравеопазването, особено като се има предвид колко много семейства изпитват финансови затруднения в момента. "Най-голямото ми притеснение по време на пандемията всъщност са децата."

Джоли се грижи за всички малчугани от самото начало на пандемията в световен мащаб. "Изолирането на жертва от семейството и приятелите е добре известна тактика на контрол от страна на насилниците, което означава, че социалното дистанциране, необходимо за спиране на COVID-19, е това, което по невнимание ще подхрани прякото увеличаване на травмите при уязвимите деца", споделя тя в есе за списание Time през април.

https://www.instagram.com/p/CECtFK_nFK6/

Неотдавна Анджелина реши да коментира и раздялата си с Брад Пит пред екипа на Vogue India. "Разделихме се за благополучието на семейството си. Това беше правилното решение", споделя тя след края на 12-годишната им връзка. "Продължавам да се съсредоточавам върху тяхното възстановяване. Някои се възползваха от моето мълчание и децата виждат лъжи за себе си в медиите, но им напомням, че знаят собствената си истина. Всъщност те са шест много смели, много силни млади хора."

59

Носителката на "Оскар" споделя още, че е от изключително голямо значение родителите да общуват с децата си по отношение на всички общественозначими проблеми - нещо, което тя прави редовно. "Просто трябва да слушаме онези, които са подтиснати и да не предполагаме, че знаем всичко."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA