Кейти Пери запазва детската си безгрижност в "Electric"

Музикалната суперзвезда взема участие в празничните активности за 25-ата годишнина на Pokémon.

Фотография: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Кейти Пери се включва в празненствата по случай 25-годишнината от създаването на Pokémon с нови сингъл и видео, посветени на анимационните герои. Любовта на изпълнителката към емблематичния персонаж датира още от детството ѝ, в което обожава да играе различни видеоигри.

"Няма причина животът ни да не е зареден с енергия", пее тя в наелектрезиращото парче, което празнува радостта, присъща на преживяването от преследването на една мечта с любовта и подкрепата на приятелите. 

"Electric" ще бъде част от юбилейния албум "Pokémon 25: The Album", който излиза на пазара тази есен, а за създаването на сингъла, музикалната звезда работи с The Monsters & Strangerz и Джон Белиън, участвал и в подготовката на хит сингъла "Daisies" от последния ѝ студиен албум.

"Когато посетих Pokémon Café по време на турне в Япония, почувствах носталгия. Върнах се назад в детските си години. Щом получих обаждане с покана да се включва в юбилейните активности заедно с Post Malone и J Balvin, истински се въодушевих", разкрива още тя. "Темите в песента за устойчивост и поддържане на вътрешната светлина винаги са ме ръководили в живота паралелно с историята и персонажите в Pokémon. Pikachu е еволюиралата форма на Pichu. И двамата израстваме, но запазваме детската си безгрижност."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA