Хари и Меган отпразнуваха годишнината си с нов проект

Херцогът и херцогинята на Съсекс смятат да подпомогнат общностите в Индия по всеки възможен начин.

Вчера принц Хари и Меган Маркъл отпразнуваха третата годишнина от сватбата си, използвайки специалния повод, за да обявят новия благотворителен проект на Archewell.

Двойката обяви мащабните си планове да изгради Център за помощ на общностите в Индия вследствие на тревожната втора вълна от COVID-19, която се разрази в страната напоследък. 

"Стотици хиляди човешки животи са загубени, милиони са заразени и има широко разпространена загриженост, че кризата всъщност е дори по-лоша от отчетената", гласи официалното изявление на херцозите, насрочващи вниманието си именно към това да подкрепят хората и тяхното здраве.

57

"Целта на тези центрове е да осигурят облекчение и устойчивост за общностите, в които се намират. По време на бъдещи кризи тези центрове ще могат бързо да бъдат активирани като кухни или места за ваксинация, а през по-спокойните времена да служат като центрове за храна, училища и клиники."

През декември миналата година двойката обяви, че Archewell обединява усилията си със Световната централна кухня, за да изгради четири центъра за обществена помощ по целия свят в региони, предразположени към климатични бедствия. Първият в Доминика е завършен, докато вторият в Пуерто Рико е в процес на изграждане.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA