Анджелина Джоли влиза във Вселената на Marvel

Компания ѝ прави Салма Хайек, а първият трейлър за следващата голяма продукция на иконичното студио вече е тук.

Този ноември "Вечните" ще ни разкрие нов вълнуващ екип от супергерои във филмовата вселена на Marvel.

Древни извънземни, които живеят тайно на Земята от хиляди години, Вечните наблюдават и напътстват хората, помагат им да се развиват и стават свидетели на постигнатите от тях чудеса. През всички изминали векове те остават в сянка и никога не се намесват пряко в човешките дела. До този момент. Следвайки събитията от "Отмъстителите: Краят", неочаквана трагедия принуждава Вечните да се разкрият и обединят срещу най-древния враг на човечеството – Девиантните.

Първият тийзър трейлър на "Вечните" повдига завесата към новата грандиозна глава от вселената на иконичното филмово студио. Със спиращи дъха локации и действие, развиващо се в продължение на хилядолетия, главозамайващи екшън сцени, впечатляващи декори и уникални костюми, както и с емоционалната и грабваща история на множество изключително интересни и различни безсмъртни герои, филмът обещава приключение с епичните мащаби и грабващата сила на сагата за "Отмъстителите". Приключение, с което Marvel смело развива филмовата си митология в нова и свежа посока.

Режисьор на "Вечните" е носителката на „Оскар" Клои Жао ("Земя на номади"). Нейният интимен и подчинен на реалността и духовното почерк придава на историята и героите измерение и тежест, които не можем лесно да открием в комиксовото кино. По думите на продуцента Кевин Файги, който е основната движеща сила зад филмовата вселена, личният подход на Жао не може да бъде сбъркан и е основата, върху която стъпва "Вечните".

57

Самата Клои Жао говори за творческата свобода, която е имала за филма, но бърза да отбележи, че той е плод на колаборация между много ужасно талантливи хора: "Беше страхотно преживяване да работя с екипа на Marvel. Трябва да съм внимателна, като казвам „моята визия", въпреки че искам всички да знаят, че студиото напълно ме подкрепи в това, което искам да направя. Хората трябва да са наясно, че получих помощ от невероятен екип, включващ някои от най-талантливите артисти в света. Наистина беше необходимо „цяло село", за да направим този филм, но те ме оставиха да ги водя."

57

"Вечните" впечатлява и със забележителен и многообразен актьорски състав. В главните роли са Ричард Мадън като всемогъщия Икарис, Анджелина Джоли като свирепия воин Тена, Джема Чан като обичащата хората Серси. Кумейл Нанджиани е притежаващият космически сили Кинго, Лорън Ридлоф - супер бързата Маккари, Брайън Тайри Хенри - интелигентният изобретател Фастос, Салма Хайек - мъдрата духовна лидерка Аяк. Лиа Макхю влиза в образа на вечно младата стара душа Спрайт, докато Дон Лий и Бари Киогън, съответно, са могъщият Гилгамеш и сдъжраният самотник Друиг. Станалият известен с ролята си на Джон Сноу в "Игра на тронове" Кийт Харингтън се превъплъщава в Черния рицар Дейн Уитман, който не е част от "Вечните".

Голямата премиера ще бъде на 5 ноември. Запишете я в календара си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA