Брад Пит, "Приятели" и още тайни от снимачната площадка

Вечният холивудски секссимвол е любимата гост-звезда на Дженифър Анистън. Това, но и не само...

Чакането за специалното завръщане на "Приятели" свършва утре, когато любимците ни от попкултурния феномен отново ще застанат пред камера и заедно ще ни припомнят най-иконичните моменти от 10-те години, прекарани заедно.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАК БИ ИЗГЛЕЖДАЛ "ПРИЯТЕЛИ", АКО СЕ РАЗВИВАШЕ В ДНЕШНО ВРЕМЕ?

В ново предварително интервю за повода, Дженифър Анистън, Лиса Кудроу и Кортни Кокс коментират любимите си гост-звезди, които, както знаете, не са никак малко. След като споменават Бен Стилър, Рийз Уидърспуун, Пол Ръд, Шон Пен и Чарли Шийн, екранната Рейчъл Грийн отбелязва, че бившият ѝ съпруг Брад Пит също е страхотен. "Мистър Пит беше прекрасен", казва тя, докато Лиса добавя: "Той беше фантастичен!" 

Първата поява на Брад е в осмия сезон на сериала, когато той изиграва Уил - съученик на Рейчъл и Моника от гимназията, участвал в тайния клуб "Аз мразя Рейчъл Грийн" заедно с Рос. Анистън и Пит са съпруг и съпруга по време на снимките, преди окончателно да сложат край на взаимоотношенията си през януари 2005 г. 

За друго интервю мъжката част от приятелската група разкрива, че в отношенията им с момичетата никога не е имало нещо повече от искрено приятелство. "Имаше много важно правило за нас шестимата - да пазим приятелството си, да бъдем приятели. Ако спяхме заедно, щеше да има странна енергия и нещата щяха да се объркат", разкрива Матю Пери. "Станахме много добри приятели и сме такива до ден днешен."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЛКО ПАРИ ПОЛУЧАВАТ ЗВЕЗДИТЕ ОТ "ПРИЯТЕЛИ" 16 ГОДИНИ СЛЕД КРАЯ НА СЕРИАЛА?

Правилото е въведено по идея на един от режисьорите, но идва под формата на неписано такова. "Не искахме да застрашим нито една от връзките, които бяхме заформили и установили", коментира Дейвид Шуимър, докато Мат Лебланк подчертава, че и сега са "като братя и сестри".

Завръщането е утре, а освен нашите любимци, ще видим и много специални звездни гости, сред които Джеймс Кордън, Дейвид Бекъм, Джъстин Бийбър, BTS, Лейди Гага и Минди Калинг. Очакваме с нетърпение. Не, всъщност е повече от нетърпение, но не сме наясно със съществуването на подходящ израз...

Гледайте "Приятели: Отново заедно" на 27 май в HBO GO.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA