Вин Дизел ни кани в кината с „Бързи и яростни 9"

Никой не може да направи такова завръщане както киното. Е, и Вин Дизел.

"Повече от 100 години съществува едно място, където се събираме, за да се забавляваме заедно, да избягаме и да отидем на нови места. Светът на киното. Несравнимото усещане, когато светлините угасват. Екранът светва. И ние започваме да вярваме." С тези думи в специално видеообръщение Вин Дизел ни приветства обратно в киносалоните и ни кани отново да бъдем заедно, да повярваме и споделим несравнимата магия на киното.

Този юни световният феномен "Бързи и яростни" се завръща на големия екран с най-мащабното, експлозивно и вълнуващо приключение в поредицата до момента – "Бързи и яростни 9".

20 години след дебюта на първата част, семейството на Доминик Торето се събира отново, за да се изправи пред най-страховития си противник до момента – братът на Дом Джейкъб (Джон Сина, "Бъмбълби"). Експлозивен екшън, емоционална история и много забавление, "Бързи и яростни 9" ще предложи на зрителите изживяване, което не бива да пропускат на голям екран.

Инсторията звучи така: Доминик Торето винаги е живял ден за ден, но откакто става баща, животът му се променя драстично. Спокойствието обаче не трае дълго, защото без значение колко си бърз, никой не може да избяга от миналото си. А когато това на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв. За да предотврати съкрушителния план на най-опитния убиец и виртуозен шофьор, с когото се е сблъсквал досега, който също така е и негов брат, Дом ще разчита на своето семейството.

57

Действието на лентата профучава от Лондон до Токио, от централна Америка до Единбург и от таен бункер в Азербайджан до кипящите от живот улици на Тбилиси. Стари приятели ще възкръснат, още по-стари врагове ще се завърнат, историята ще бъде пренаписана, а истинският смисъл на семейството ще бъде поставен на изпитание, както никога досега. Този път битката е различна, а краят ѝ - напълно непредвидим.

Начело на "Бързи и яростни 9" се завръща Джъстин Лин, който режисира четири от най-успешните продукции и предефинира облика на франчайза, превръщайки го в познатия попкултурен феномен. Сценарият е дело на Даниел Кейси, а в ролите влизат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис" Джаксън, Джордана Брустър, Чарлийз Терон, Джон Сина, Натали Еманюел, Хелън Мирен, Лукас Блек, Майкъл Рукър, Осуна и Карди Би.

"Бързи и яростни 9" ще ни събере в кината от 18 юни на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA