Ники Минаж сподели най-сладкото видео в Instagram

Убедени сме, че имате нужда от поне мааалко сладост във вашия вторник.

Започнахме седмицата с доказателство, че времето лети (дъщерята на Кейти Пери) и днес своеобразната тематична поредица продължава със сина на Ники Минаж, който е на 8 месеца и главното действащо лице в ново сладко видео, споделено в официалния Instagram акаунт на рапърката. 

Ники и съпругът ѝ Кенет Пети посрещнаха първородния си син на 30 септември миналата година и макар все още да не знаем името му, неотдавна стана ясно, че изпълнителката на Starships го нарича "papa bear". 

"#PapaBear, много благодаря, че ме избра да бъда твоята майка", споделя тя през януари. "Благодаря на всички за любовта и подкрепата. Означава толкова много. Да стана майка се оказа най-пълноценната работа, която някога съм имала. Изпращам любов на всички майки супергерои. Прегръдки за всички, които са били бременни в това предизвикателно време."

В типично свой стил, Минаж коментира самото раждане. "Току-що излизах от душа и веднага щом започнах да се приближавам към леглото, просто почувствах как водите ми изтичат. Бях странно спокойна и просто приех, че скоро ще раждам." Както и опита си с кърменето. "Болезнено е. Жените наистина правят това да изглежда твърде лесно. Майките са супергерои."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA