Ребъл Уилсън продължава да разпалва Instagram

Звездата от "Перфектният ритъм" винаги е знаела как да накара другите да говорят за нея.

Големите промени в живота на звездите винаги са обект на интерес и внимание, особено когато самите те ни направят част от тях.

След като неведнъж в рамките на миналата година Ребъл Уилсън демонстрира "новото" си тяло, звездата от "Перфектният ритъм" прекара последния уикенд на плажа със страхотен бански от Lisa Marie Fernandez.

Още миналата година Уилсън разказа повече за решението си да направи голямата стъпка и как то е оказало положително въздействие върху живота ѝ. "През последните няколко години тематизирах всичко. Имах година на забавлението, година на любовта, сега е годината на здравето. Никога не съм се фокусирала върху него, което вероятно е било очевидно. Ходех навсякъде по света, изяждайки тонове захар. Това беше моят порок. Обожавам десертите."

Тогава тя добавя, че работата ѝ също навлиза в различен етап. "Вече продуцирам филми, имам по-голям контрол върху съдържанието. Изглежда, че всичко си идва на мястото. Може би съм закъсняла или нещо подобно, но бавно събирам парчетата от пъзела."

Коментарите под поста казват достатъчно, а ние можем единствено и само да я поздравим!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA