Поредният скрит талант на Кейт Мидълтън излезе наяве

Освен с фотографията, херцогинята на Кеймбридж очевидно се справя страхотно и с изобразителното изкуство.

За кралското семейство можем да говорим много, а за скритите таланти на Кейт Мидълтън - още повече. И точно когато мислехме, че не може да ни изненада с нещо, херцогинята на Кеймбридж разкри, че всъщност рисува повече от добре.

През изминалия уикенд официалният Instagram акаунт на двойката сподели благодарствена картичка, изпратена до гражданите на Шотландия след скорошното им кралско турне.

"На хората, общностите и организациите, които посетихме и чухме, и на тези, които спряха да помахат или направят завръщането ни в Шотландия толкова специално - благодаря", гласи текстът, подписан, без абсолютно никаква претенция, от Уилям и Катрин.

Картичката съдържа и скица на Сейнт Андрюс, нарисувана от самата Мидълтън през вече далечната 2002 г.

Артистичните ѝ заложби не са голяма изненада, тъй като тя е завършила университета на града със специалност История на изкуството, точно където се запознава с принц Уилям.

"Херцогинята може да рисува!!! Тя е страхотна! Има ли нещо, което не може да направи" е само един от хилядите коментари под поста. Очевидно е, че освен с фотографията, Кейт е наистина добра и с четката.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA