Spice Girls се събраха, за да подкрепят Pride Month

Както се пееше в една песен, ♫ If you wanna be my lover, you gotta get with my friends... ♫

Ще е доста гадно, ако сте дошли да прочетете тези редове и се окаже, че има clickbait в заглавието, нали? Бъдете спокойни, няма.

Виктория Бекъм се завърна към дните си в най-популярната girl банда и събра всички Spice Girls за лимитирана колекция аксесоари, които подкрепят Pride Month и символизират правото "да живееш най-добрия си живот".

"Гордостта за мен е празник на това да бъдеш напълно себе си", споделя самата тя в официално изявление за бранда си VB. "Spice Girls наистина се застъпиха да приемат себе си и другите, да бъдат любезни и същевременно да се забавляват", разкрива още тя, представяйки тениска и чанта в тематични нюанси за LGTBTQ+ общността.

Това е третата поредна година, в която британската дизайнерка обединява сили с благотворителната организация Albert Kennedy Trust и ще дари 100% от печалбите на ръководството ѝ, заело се с нелеката задача да реши проблемите с бездомността на младите хора от общността във Великобритания. 

Гери, Ема, Мел Би и Мел Cи споделиха кадри с тениските в официалните си Instagram акаунти, но дали ще ги видим заедно за някакво промотиране, в което вероятно да изпеят "wannabe", предстои да разберем. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA