Ирина Шейк и Кание Уест заедно в Прованс

Слуховете за предполагаемите романтични взаимоотношения между рапъра и супермодела току-що достигнаха друго ниво.

Няколко неуспешни опита за начало на тези редове ме водят на мисълта, че просто не можем да бъдем изключително оригинални, когато изненадите не спират. Така де, звездите често ни дават примери, че живеем в алтернативни вселени, но след като ни правят част от живота си, по един или друг начин, все пак изглеждат някак близки до нас.

Оставяйки настрана безумните слухове, че Кание Уест е изневерил на Ким Кардашиян с Джефри Стар, преди няколко дни широката аудитория извади на преден план (със скоростта на светлината) друга спекулация за живота на рапъра, а именно, че той е в романтични взаимоотношения с не кого да е, а със самата Ирина Шейк.

И въпреки че скромното им запознанство преди нейно участие в негово музикално видео и фактът, че супермоделът носи тениска от колаборацията му с Balenciaga наскоро, не ни бяха достатъчни, снимките, на които двамата се разхождат в Прованс навръх 44-ия му рожден ден със сигурност са.

Техни близки приятели коментират, че двамата са "100% заедно" и излизат заедно от няколко седмици. "Определено се виждат. Небрежно е към момента, но наистина има привличане."

Изглежда обаче, че Ирина и Кание не само са отпразнували рождения му ден във френския регион, известен със своята романтика, но и са се върнали заедно на територията на САЩ. "Познават се от години. Той започна да мисли за нея през последните седмици. Кание е доста убедителен мъж. Излизаха няколко пъти в Ню Йорк, преди да я покани във Франция. Изглеждаше очарована. Прие с огромно удоволствие."

Честно казано, не ни се е случвало просто приятел да ни покани на пътуване в Прованс, за да пием по нещо за рождения му ден. Но не се е случвало и обект на желанието ни да го направи, така че не е никак изключено.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA