Рики Мартин дава старт на лятото с горещ нов сингъл

Денс колаборацията с Палома Мами е първият сингъл от предстоящия нов албум на музиканта - Play.

Фотография: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Латино кралят, носител на редица престижни награди и абсолютен разбивач на сърца, Рики Мартин, представя първия си сингъл за тази година - колаборация с изгряващата международна изпълнителка Палома Мами. 

Летният латино денс трак "Qué Rico Fuera" съчетава поп, афро-латино звучене и ърбън мелодии, и излиза с официално видео на звездния режисьор Джеси Тереро.

Като фен на музиката на Палома, Рики се свързва с 21-годишната латино фурия с предложение за съвместен музикален проект, но поради пандемичните рестрикции се налага двамата да запишат частите си от песента отделно и се срещат на живо чак за снимките на видеото в Калифорния.

"Бях запознат с музиката на Палома, тъй като постоянно търся и искам да развивам нови гласове. Когато парчето "Qué Rico Fuera" се появи в съзнанието ми, веднага се сетих за нея. Тя е воин и е повече от талантлива. Много се радвам, че имахме възможността да работим заедно. Надявам се и публиката ни да се почувства също толкова добре слушайки песента, колкото и ние, когато я създавахме", споделя Мартин.

"Когато ми се обади, не можах да повярвам. Толкова се развълнувах! Всеки би реагирал така, когато разбере, че ще работи с толкова талантлив артист, какъвто е Рики. Излязох от зоната си на комфорт при създаването на тази песен, текстът, който написах, беше малко по-секси от това, на което съм свикнала, и много ми хареса. Феновете ми наистина ще се гордеят с мен. Chile, семейството ми и аз сме много щастливи", допълва Палома.

"Qué Rico Fuera" е първият сингъл от дългоочаквания предстоящ албум на Рики - Play, като ще бъде част и от репертоара на турнето на суперзвездата в Северна Америка с Енрике Иглесиас и специалния гост Себастиан Ятра.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA