"Бързи и яростни 9" вече е в кината

Деветата част на популярния франчайз е идеалното решение за дъждовния уикенд.

Колкото и да си бърз, не можеш да избягаш от миналото си.

Доминик Торето води спокоен живот с Лети и техния син Брайън, но те знаят, че опасността винаги дебне зад ъгъла. Този път заплахата ще принуди Дом да се изправи срещу демоните от миналото си, ако иска да спаси тези, които обича. Неговият екип се събира отново, за да предотврати съкрушителния план на най-опитния убиец и виртуозен шофьор, с когото са се сблъсквали, който също така е и брат на Дом – Джейкъб (Джон Сина, "Бъмбълби").

Действието на "Бързи и яростни 9" профучава от Лондон до Токио, от централна Америка до Единбург и от таен бункер в Азербайджан до кипящите от живот улици на Тбилиси. По пътя стари приятели ще бъдат възкресени, стари врагове ще се завърнат, историята ще бъде пренаписана, а истинският смисъл на семейството ще бъде поставен на изпитание, както никога досега.

Начело на "Бързи и яростни 9" се завръща ветеранът Джъстин Лин, който режисира четири от най-успешните и обичани филми в поредицата като "Бързи и яростни: Токио дрифт", "Бързи и яростни 5: Удар в Рио" и "Бързи и яростни 6", който предефинира облика на франчайза, превръщайки го в поп-културния феномен, познат днес.

Във филма се завръщат познатите звезди Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис Джаксън - Лудакрис, Джордана Брустър, Натали Еманюел и носителките на „Оскар" Чарлийз Терон и Хелън Мирън. Към тях се присъединяват Джон Сина, носителката на „Грами" Карди Би важна част от миналото на Дом Лейса и регетон сензацията Осуна. 

Време е за "Бързи и яростни 9". Гледайте от 18 юни в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA