"Бързи и яростни 9" върна хората в кината с рекордни резултати

Деветият филм от изключително популярния франчайз получи първото място в родните класации.

Преди броени дни, в специално видеообръщение, звездата на световния феномен "Бързи и яростни" Вин Дизел ни приветства обратно в киносалоните и ни покани отново да бъдем заедно – да повярваме и споделим несравнимата магия на киното.

И както навсякъде другаде по света, българските зрители откликнаха и се стекоха в киносалоните, за да съпреживеят най-новия филм от поредицата – "Бързи и яростни 9".

При 50% максимално допустим капацитет на заетост на местата в киносалоните, за изминалия уикенд "Бързи и яростни 9" е бил гледан от над 50 хил. зрители и е спечелил приходи от близо 560 хил. лева. Това е най-успешният дебют на филм след повторното отваряне на кината у нас и третият най-голям за филм от поредицата, превърнала се в емблема за оригинално и успешно развлекателно кино, разбиващо всякакви боксофис рекорди.

Резултатът на новия филм от франчайза е още по-впечатляващ като се вземат предвид и предпремиерните прожекции от сряда и четвъртък, с които общите му резултати възлизат на близо 64 хил. зрители и 736 хил. лева. 

"Бързи и яростни 9" е най-мащабното и вълнуващо приключение на Доминик Торето и компания до момента. С експлозивен екшън, емоционална история и много забавление, филмът предлага изживяване, което само големият екран може да предложи. Не го пропускайте на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA