Дженифър Анистън за терапията, оптимизма и залезите

Любимата ни Джен споделя как е успяла да остане здраво стъпила на земята, напук на въртележката с име Холивуд.

Въпреки хилядите неща, които се изписват за живота ѝ ежедневно, Дженифър Анистън остава позитивна. Дори в трудните времена.

"Намирам се на наистина спокойно място в живота си. Имам работа, която обичам, имам хора, които са всичко за мен, имам и прекрасни кучета. Аз съм просто много щастливо и благословено човешко същество", разкрива тя в ново интервю за People.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН ПОСРЕЩА 2021-ВА С ОПТИМИЗЪМ

Звездата от "Приятели" коментира и как е успяла да запази себе си здраво стъпила на земята през годините във фокуса на обектива. "Бях на много терапии. Има доста невероятни неща, които идват с публичността, но има и много трудни такива, защото все пак сме хора".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН ПОЧТИ СЕ Е ОТКАЗАЛА ОТ КАРИЕРАТА СИ НА АКТРИСА

Как самата тя се справя с лудницата? Като гледа залеза. Всеки ден. "Толкова е просто. Няма истински маркери. Това са онези моменти, в които чувстваш... ааах", споделя Анистън. "Имам добро сърце и съм страхотен приятел. Водя с любов."

След като се появи заедно с другите ни петима екранни любимци в емблематичния reunion на "Приятели", съвсем скоро ще гледаме Джен във втория сезон на "The Morning Show". Голямата премиера е на 17 септември.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA