Драмата между Уилям и Хари продължава с пълна сила

Кралските репортери на Острова смятат, че няма шанс двамата да заровят томахавката в скоро време.

Докато повечето почитатели на британското кралско семейство се надяват принц Хари и принц Уилям да заровят томахавката изцяло в скоро време, репортери на Острова споделят, че това вероятно няма да се случи.

Източници, близки до двамата братя, подчертават, че първата им обща среща от година насам (на погребението на принц Филип) не е минала съвсем безпроблемно и в рамките на минути е успял да избухне спор.

"Отново започнаха да се карат. Свирепо, както винаги. Яростта и гневът помежду им са дълбоки. Вече са казани твърде много груби и нараняващи неща", гласи неофициалната информация, според която конфликтът помежду им никога не е бил разрешаван и вероятно "няма да приключи скоро".

Уилям и Хари

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА ОСТАВИМ МЕГАН МАРКЪЛ НАМИРА?

Преди няколко дни друг приятел на фамилията коментира пред People, че всички в семейството са били оптимисти по отношение на драмата и са предполагали, че двамата ще сложат край на враждата, но "нищо не се случи". "Всъщност нямаше време и шанс за изграждане на мостове."

Предстои да видим дали това ще се случи на 1 юли, когато братята ще бъдат заедно, за да почетат паметта на принцеса Даяна със специална статуя в градините на двореца Кенсингтън.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA