Уилям и Хари почитат паметта на принцеса Даяна навръх 23-тата годишнина от смъртта й

Херцозите на Кеймбридж и Съсекс загърбват проблемите си, за да почетат покойната принцеса Даяна.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 31 август 2020

Днес се навършват 23 години от ужасната катастрофа, в която принцеса Даяна губи живота си. Точно поради тази причина принц Уилям и принц Хари реализираха официално изявеление, в което заявяват намеренията си да инсталират специална статуя, почитаща живота и паметта на тяхната майка.

„Статуята ще бъде монтирана в градината на двореца Кенсингтън на 1 юли 2021 г., отбелязвайки 60-ия рождения на принцесата”, гласи изявлението, което можем да определим за първия път напоследък, в който братята слагат имената си едно до друго за нещо положително, не свързано с отношенията между тях или съпругите им, които все пак са се разбирали добре.

854

Идеята за паметника бе разкрита за първи път още през 2017 г. в акаунта на двореца Кенсингтън в Instagram. "Статуя на Даяна, принцесата на Уелс, ще бъде издигната в землището на двореца Кенсингтън по искане на нейните синове, херцогът на Кеймбридж и принц Хари. Принцовете свикаха комисия, която да събере средства за създаването й", разкриват представители на братята, които очевидно вече са оставили различията зад гърба си.

Уилям и Хари обясниха, че искат да отпразнуват положителното въздействие, което майка им е оказала върху света: „Майка ни докосна толкова много животи", казват те тогава, а имайки предвид, че тя наистина е била принцесата на народа, не бихме могли да не се съгласим.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA