Амбър Хърд стана майка за първи път

След всички съдебни битки срещу Джони Деп, Амбър Хърд е взела решението да работи в посока семейство.

"Толкова съм развълнувана да споделя тази новина с вас. Преди четири години реших, че искам да имам дете. Исках да го направя при моите условияСега оценявам колко радикално е за нас като жени да мислим за една от най-фундаменталните части на съдбите си по този начин. Надявам се да стигнем до момент, в който е нормално да не искаме пръстен, за да имаме креватче", пише Амбър Хърд под описанието към изненадващия Instagram кадър, с който обяви, че вече е майка.

"Част от мен иска да каже, че личният ми живот не е работа на никого, но разбирам, че естеството на работата ми ме принуждава. Дъщеря ми се роди на 8 април 2021 г. Казва се Оона Пейдж Хърд. Тя е началото на остатъка от живота ми", разкрива звездата от "Аквамен", която е използвала услугите на сурогатна майка, за да стане родител.

В момента Хърд има връзка с кинематографистката Бианка Бути, с която се среща от януари 2020 г., но въпреки това е взела решението да бъде единственият законен родител на малката Оона.

Източници, близки до актрисата, споделят, че дъщеря ѝ е кръстена на покойната майка на Хърд - Пейдж, която си отиде от този свят през 2020 г. "Винаги е знаела, че иска да бъде майка. Благодарна е за прекрасната жена, която ѝ помогна да внесе Оона в живота си."

"Най-важното за Амбър е, че тя е отворена. Има толкова много жени, които чувстват, че не могат да говорят по тази тема и са притесненени или смутени. Амбър иска те да чувстват подкрепа и да осъзнаят, че има множество начини да имаш бебе, дори ако имаш проблеми с плодовитостта."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA