ИГРА: Спечелете страхотни награди от "Бебе Бос: Семейни работи"

Изпращаме работната седмица с чудесна игра, в която може да спечелите още по-чудесни награди от номинираната за "Оскар" анимация.

Истината е проста. Колкото и "големи" да сме всъщност, винаги има анимация, която да ни накара да се замислим, разсмеем и потеглим смело към най-близкия киносалон.

Точно като "Бебе Бос". В "Бебе Бос: Семейни работи" – продължението на номинирания за „Оскар" блокбъстър, който през 2017-а спечели над 500 млн. долара в световния боксофис, Тим Темпелтън и неговият по-малък брат Тед, по-известен като Бебе Бос, вече са пораснали и всеки от тях е поел по собствен път. Тим е женен и натоварен с натоварен с отглеждането на своето дете, докато Тед е изпълнителен директор на голяма финансова компания. Но появата на ново бебе бос, с екстравагантен подход и мото „няма невъзможни неща", ще ги събере отново и ще вдъхнови... нов семеен бизнес.

Лентата влиза в кината от днес, а GRAZIA ви дава възможност да спечелите страхотни подаръци - брандирана бутилка за вода или кутия за храна. Достатъчно е да оставите коментар под тематичния пост в официалния ни Instagram акаунт, отбелязвайки приятел, с когото биха гледали филма.

Крайният срок за участие е 08.07, 14:00 ч. Победителите ще изтеглим и обявим още в същия ден в story. Пожелаваме ви късмет! 

"Бебе Бос: Семейни работи" ще ни радва от 2 юли в кината на 2D и 3D.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA