Гуен Стефани и Блейк Шелтън си казаха "да" на тайна церемония

Близки до музикалното дуо разкриха, че големият момент се е случил на интимна церемония през уикенда. Честито!

Гуен Стефани и Блейк Шелтън се сгодиха в края на октомври миналата година, но вече са съпруг и съпруга.

Източници, близки до двойката, разкриват, че те са си казали заветното "да" през уикенда - на тайна церемония в ранчото на Шелтън в Оклахома, където е построен специален паракс за големия ден.

51-годишната Стефани и 45-годишният Шелтън започнаха да излизат заедно още през 2015 г., след като влязоха в ролите на треньори в американския музикален формат "The Voice".

Това ще е втори брак и за двамата. Блейк Шелтън бе женен за кънтри звездата Миранда Ламбърт, а Гуен Стефани се раздели с бившия си съпруг Гавин Росдейл след 13 години брак и три деца зад гърба им.

Преди няколко седмици се появиха слухове, че двамата ще чуят сватбените камбани, след като стана ясно, че са кандидатствали за лиценз.

57

Неотдавна Стефани разкри, че очаква големия ден с нетърпение, но би изчакала края на пандемията, за да може той да се случи спрямо представите ѝ. "Дори ако намалим списъка с гости само до членове на семейството, все още говорим за прекалено много хора, така че ще видим какво ще се случи в следващите няколко месеца. Чувствам се толкова странно, защото хората го повтарят от дълго време, от около пет години. Ще се ожените ли? Сгодени ли сте? Сега всъщност сме и имаме чувството, че сме като в анимация."

Пожелаваме им много щастливи семейни мигове!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA