Гуен Стефани и Блейк Шелтън си казаха "да" на тайна церемония

Близки до музикалното дуо разкриха, че големият момент се е случил на интимна церемония през уикенда. Честито!

Гуен Стефани и Блейк Шелтън се сгодиха в края на октомври миналата година, но вече са съпруг и съпруга.

Източници, близки до двойката, разкриват, че те са си казали заветното "да" през уикенда - на тайна церемония в ранчото на Шелтън в Оклахома, където е построен специален паракс за големия ден.

51-годишната Стефани и 45-годишният Шелтън започнаха да излизат заедно още през 2015 г., след като влязоха в ролите на треньори в американския музикален формат "The Voice".

Това ще е втори брак и за двамата. Блейк Шелтън бе женен за кънтри звездата Миранда Ламбърт, а Гуен Стефани се раздели с бившия си съпруг Гавин Росдейл след 13 години брак и три деца зад гърба им.

Преди няколко седмици се появиха слухове, че двамата ще чуят сватбените камбани, след като стана ясно, че са кандидатствали за лиценз.

Гуен Стефани и Блейк Шелтън си казаха "да" на тайна церемония

Неотдавна Стефани разкри, че очаква големия ден с нетърпение, но би изчакала края на пандемията, за да може той да се случи спрямо представите ѝ. "Дори ако намалим списъка с гости само до членове на семейството, все още говорим за прекалено много хора, така че ще видим какво ще се случи в следващите няколко месеца. Чувствам се толкова странно, защото хората го повтарят от дълго време, от около пет години. Ще се ожените ли? Сгодени ли сте? Сега всъщност сме и имаме чувството, че сме като в анимация."

Пожелаваме им много щастливи семейни мигове!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA